Actividad de la Empresa

Des de 1990, SIEF-2 S.L. Presta els seus serveis com una empresa integral de sistemes de protecció, seguretat i extinció d’incendis. Oferim als nostres clients la més alta i novadora tecnologia, que juntament amb la nostra plantilla especialitzada podem satisfer les necessitats de servei que requereix la protecció de bens tant en cas d’incendi, com de robatori o atracament. El nostre servei i departament de disseny d’enginyeria i projectes s’han perfeccionat utilitzant els mitjans humans i tècnics més innovadors per cobrir amb les necessitats dels nostres clients amb l’objectiu de la satisfacció dels mateixos, amb les soluciones més adequades en cada cas.  

Misión, Visión y valores Corporativos

La missió de SIEF-2 consisteix en oferir als seus clients un servei de seguretat integral que els permeti trobar a l’empresa qualsevol servei que englobi el nom seguretat oferint sempre les últimes tecnologies del sector. El principal objectiu consisteix en adaptar-se a les necessitats del client en tot moment, oferint un valor afegir amb el tracte personalitzat i la possibilitat de trobar tot allò que necessiti per la seva seguretat. El nostre servei es troba disponible i s’adapta a qualsevol tipus de client: particulars, autònoms, pimes i grans empreses dins de l’àmbit nacional. Posem a disposició un equip de professionals amb una amplia experiència en el sector que els podran assessorar tècnicament amb tot el que necessiti adaptant-se en tot moment a la normativa vigent. La visió de la nostra empresa es basa en ampliar la zona d’actuació tot maximitzant la seva presència i potenciant totes les seves línies de negoci innovant constantment en processos  per tal que es reflecteixi el bon servei rebut pel client.  

Ofrecer el mejor servicio al cliente

Confianza y proximidad

Transparencia y honestidad

Capacidad de analizarse y mejora continua

Calidad de los procesos

Innovaciones y aprendizaje constante

Ofrecemos al cliente un equipo humano con conocimientos técnicos muy amplios. Sief-2 dispone de técnicos especializados para cada uno de los servicios ofrecidos, tenemos nuestro propio departamento de ingeniería y profesionales con una gran experiencia en el sector.