Avís Legal

SIEF 2, S.L. és la societat titular d’aquest web. Excepte indicació expressa en contra, la titularitat de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial dels continguts d’aquesta web corresponen a SIEF2, SL

És intenció de SIEF2, S.L. oferir en tot moment una informació certa i actualitzada. No obstant això, aquesta informació pot contenir incorreccions tècniques o errors tipogràfics. SIEF2, S.L. no es responsabilitza de la idoneïtat de la informació continguda a la web.

En cap cas SIEF2, S.L. serà responsable de qualsevol dany per la pèrdua d’ús, de dades o de beneficis, com a conseqüència de la visualització, utilització del programari, documents, informació o serveis, en general, disponibles en aquest web.

Enllaços (Links)
En aquesta web s’ofereix una selecció d’enllaços amb altres webs de tercers, el contingut pot variar, de forma molt ràpida, per les característiques pròpies d’Internet. Per tant, SIEF2, S.L. no es fa en cap cas responsable de les informacions, serveis i contingut en general d’aquestes webs de tercers.

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial
Tots els continguts d’aquesta web (incloent, amb caràcter enunciatiu i no limitatiu: bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat de SIEF2, SL, excepte si s’indica expressament en contra , i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, entre d’altres.
Per tant, el seu contingut no podrà ser objecte de cap manipulació (modificació, còpia, alteració, reproducció, transmissió, adaptació, traducció, etc.) per part de l’Usuari o de tercers, ja sigui total o parcialment, sense l’expressa autorització per part de SIEF2, SL, tret que s’indiqui el contrari.
Les marques, rètols, signes distintius i logotips de SIEF2, SL que apareixen al web són titularitat de SIEF2, SL i es troben degudament registrats sota el Copyright © 2009, SIEF2, S.L. Tots els drets reservats.

Llei Aplicable – Jurisdicció
La resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb el present lloc web es regirà per la legislació espanyola, sent exclusivament competents els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

Informació General
En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem de les següents dades:

SIEF2, S.L.
Pol. Ind. “El Camí dels Frares”
c. l. parc, 24 (Nau 4)
25191 – LLEIDA
973 241 285 – 973 240 221
E-mail: sief2@sief2.com