Política de privacitat

Tractament de les dades de caràcter personal. De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i altra normativa vigent, les dades de caràcter personal subministrades, si s’escau, per l’Usuari quedaran incorporades a un fitxer automatitzat, el qual serà processat exclusivament per a la finalitat descrita en el corresponent formulari de recollida de dades.

Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció adequat, d’acord amb el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, i altra normativa d’aplicació en cada moment, prenent les mesures de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua , tractament o accés no autoritzat per part de tercers.

L’Usuari podrà exercir els drets d’oposició, accés, rectificació i / o cancel·lació, en els termes que estableix la normativa vigent, comunicant-ho per escrit a SIEF2, SL (Atn. Dep. Rectificació), Pol. Ind. “El Camí dels Frares”, c. l. parc, 24 (Nau 4) – 25191 – LLEIDA

Per a qualsevol consulta o comentari en relació amb aquest tema, pot contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic sief2@sief2.com.