Protecció contra el foc

Sistemes actius i passius per previndre danys per incendi

Extintors
EXTINTORS

Disposem de les millors marques del mercat en extinció activa. Els nostres tècnics s’encarreguen de col·locar en llocs adequats i segons normativa aquests extintors. També ens ocupem del manteiment d’aquets productes, així com les revisions periòdiques que necessiten. També reomplim sistemes usats i en comprovem l’eficàcia.

 

Grups contra incendis
GRUPS CONTRA INCENDIS

Ens encarreguem de fer estudis tècnics sobre la implantació i correcta selecció de grups contra incendis en mitjanes i grans instal·lacions que per normativa necessiten més d’un sistema de seguretat contra el foc i les seves conseqüències. El muntatge, posada en marxa i el manteniment d’aquets grups, també el realitzem gràcies a la feina dels nostres professionals.

 

Sistemes de detecció
SISTEMES DE DETECCIÓ

Disposem dels últims i més avançats sistemes de detecció d’incendis, confiant en marques de renom i amb anys d’experiència en el sector. Et preparem la instal·lació i la configuració d’aquests sistemes, interconectant totes les senyals per a que la resposta a una alarma d’aquests sensors sigui l’adequada.

 
Extinció automàtica
EXTINCIÓ AUTOMÀTICA

Un cop instal·lats els grups contra incendis i la detecció, queda el pas final: la resposta. Aquesta ve gràcies als nostres sistemes d’extinció automàtica, adequats a cada tipus d’instal·lació. Una primera resposta es bàsica per tal de preservar els màxims bens immobles, i ajudar en l’extinció als equips de bombers si s’escau.

 
Protecció Passiva
PROTECCIÓ PASSIVA – IGNIFUGACIONS

Actualment la normativa també contempla la instal·lació d’elements de protecció passiva cotra el foc, que consisteixen en elements arquitectònics claus en la lluita contra un incendi. Que hi hagi un tall natural en el possible curs d’un incendi que s’extén ràpidament fa que els possibles danys es puguin focalitzar i faciliti l’extinció del mateix.