Sistemes de Seguretat Integral

Descobreix els nostres productes

Alarmes
ALARMES

Som especialistes en sistemes d’alarma, que ens permeten detectar tot tipus d’intents d’intrusió en propietats i zones vigilades. Gràcies a la tecnologia puntera de les millors marques del mercat, podem oferir el sistema adequat per a cada instal·lació.

Les nostres instal·lacions reben una certificació per la qual han superat els testos més exigents i que ens permeten garantir la màxima eficacia en l’avís i la conseqüent alerta d’incidents.

TesaDaitemParadox

 

CCTV
CIRCUITS INTERNS DE TELEVISIÓ (CCTV)

Els sistemes de CCTV o videovigilància permeten la visualització remota de les càmeres en qualsevol moment.

Completen juntament amb els sistemes de control d’accessos un element indispensable per al control de seguretat per a habitatges o edificis comercials i/o industrials.

T’oferim packs molt interessants per a tots els pressupostos, amb característiques de seguretat professional a preus assequibles.

DahuaSamsungBoschIdis

 

Control d’Accés
CONTROL D’ACCÉS

Pioners en última tecnologia en el control d’accessos, sempre confiant en marques de prestigi.

Ofereim un sistema integrat de control d’accessos, presència i seguretat orientat a controlar i supervisar els accessos que es fan a les diferents zones d’un edifici, així com permetre el control sobre la jornada laboral d’empleats i gestionar la seguretat integral de les instal·lacions.

TesaDorletAnviz